De praktijk

Massagestudio Soest

Een begrip in Soest en omstreken

Massagestudio Soest staat voor puur genieten. Op een prachtige locatie en in een aangename ruimte even alle aandacht alleen voor uzelf. Zorgzaam gemasseerd worden met ontspannen achtergrondmuziek en een heerlijke massageolie is aangenaam. Het geeft een gevoel van welzijn. Of u nu kiest voor een subtiele zachte massagevorm of juist een stevige bindweefsel- en spiermassage, onze massages geven rust. Zij helpen het lichaam diep te ontspannen. U voelt uw lichaam en geest ontladen.

Bij onze huispraktijk in Soest bent u het gehele jaar door van harte welkom. Wij bieden verschillende massagevormen of een combinatie van deze. Voor ieder wat wils.

bg 1 soest
Praktijk-Bartolottinlaan-650px

Guido van Dijck

Maak kennis met onze masseur

Voor Guido van Dijck, trotse vader van Pasha, is een praktijk aan huis niet onbekend. Zijn vader voerde als hypnotherapeut ook een praktijk aan huis. Na zijn middelbare school, verkoos Guido zijn eigen koers en startte zijn loopbaan als zelfstandig ondernemer. In 1993 werd hij directeur en partner van een beursgenoteerde onderneming in de sport- en recreatiebranche. De rode draad in deze jaren was zijn focus op het creatief ontwikkelen en verbeteren van bedrijfsprocessen. Met name was hij daarbij geïnteresseerd in de mens daarachter. Guido maakte vooral het verschil in de intermenselijke contacten, zowel met zijn klanten als met personeel. Hij raakte steeds meer gepassioneerd in het verbeteren van het functioneren van werknemers en ondernemers; de mens zelf.

Vanuit eigen passie en ambitie is Guido zijn kennis en ervaring gaan vergroten door het volgen van vele vakgerichte opleidingen. Op deze wijze vergrootte hij zijn inzicht dat het onderbewuste van de mens, en het daaraan gekoppelde zelfbeeld, dat aanzienlijk veel invloed heeft op het dagelijks functioneren van de mens zelf. Guido combineert verschillende behandelmethoden en massagetechnieken die hij afstemt op de specifieke hulpvraag van zijn individuele cliënten. Een unieke en geheel eigen aanpak die hij dagelijks voert in zijn huispraktijk! Zijn gedrevenheid ligt in het verbeteren van de kwaliteit van het leven door op zoek te gaan naar de talenten en het succes van de ander.

Ook andere passies heeft Guido verweven in de uitoefening van zijn NLP Coaching- en Massagepraktijk. Ervaringen in de sportbranche combineert hij met zijn kennis en ervaring als Hypnosis Practitioner. Zijn passie voor vliegen leidde tot de status van gebrevetteerd vlieger en heeft geresulteerd in een uitstekende behandeling tegen vliegangst. Op geheel eigen wijze heeft Guido van Dijck zo zijn kennis en ervaring verrijkt en omgezet naar een uitgebreid programma van behandelmogelijkheden.

OPLEIDINGEN

Guido is op het hoogste niveau opgeleid als Master NLP Practitioner en Hypnosis Practitioner door de grondlegger van NLP zelf, Richard Bandler. Deze NLP opleidingen zijn erkend en gecertificeerd door de Society of Neuro-Linguistic Programming ™.