Huisregels

Huisregels voor een aangename massage

Onze werkwijze

Privacy

Alle informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden.

Annulering

Bent u door omstandigheden verhinderd om de gemaakte behandeling na te komen, dan verzoek ik u dringend om ons telefonisch minimaal 2 werkdagen van tevoren hierover te berichten. Tijdens behandelingen eventueel onze voicemail in te spreken. Annuleren van een behandeling is tot uiterlijk 1 werkdag voorafgaand aan de behandeling kosteloos. Bij het niet verschijnen op een gemaakte behandeling zonder afzegging wordt vanwege de gereserveerde tijd 100% van de behandeling per factuur in rekening gebracht.

Ethiek

Er worden in onze praktijk uitsluitend massages gegeven die op deze site vernoemd worden.

Betaling

Betaling is contant. Ook heeft u de mogelijkheid om, vooraf aan de behandeling of bij bestelling van een cadeaubon, het verschuldigde bedrag middels factuur te voldoen.

Na de behandeling

Tijdens de massage kunnen er allerlei afvalstoffen vrijkomen. Door de rest van de dag goed te drinken, kunnen deze beter afgevoerd worden. Massage spreekt het zelf genezend vermogen van het lichaam aan: ervaar het zelf.
Graag tot ziens voor een heerlijke massage bij ons in de praktijk!