Praktijkrichtlijnen

Praktijk richtlijnen Corona

In ons leven hebben we allemaal te maken met het coronavirus (COVID-19) en de maatregelen die nodig zijn om onszelf daar zo goed mogelijk tegen te beschermen.

Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Mocht er de komende tijd iets wijzigen in uw gezondheid en u op een van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt, dan verzoeken wij u om tijdig uw afspraak kosteloos te annuleren, bij voorkeur per telefoon.

06 22 22 87 55

Ook als u klachten heeft met betrekking tot hooikoorts, dan vragen wij u de afspraak te annuleren. Voor ons is namelijk niet met zekerheid te bepalen of uw klachten samenhangen met hooikoorts of met het coronavirus.

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak zeer belangrijk is, vragen wij u bij binnenkomst in de praktijk uw handen te desinfecteren met de beschikbare handalcohol. In de praktijkruimte houden we ons tevens aan de richtlijnen en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Tijdens afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren. Wij vragen om uw medewerking.

Bij gezinsafspraken vragen wij u zoveel mogelijk apart te komen, bij voorkeur een ouder met een kind. Als een kind zelfstandig kan komen, heeft dat onze voorkeur.

Extra aanwijzingen:

Mocht u naar aanleiding van de maatregelen nog vragen hebben, dan horen we het graag.

Blijf gezond en we zien u graag in onze praktijk!

Met vriendelijke groet,
Guido van Dijck