Hoofdpijnmassage

Massage verlicht migraine- en hoofdpijnklachten

Heeft u ook regelmatig last van hoofdpijn? U bent niet de enige.

Twintig procent van de Nederlanders, dat is een op de vijf, heeft minimaal een dag in de week hoofdpijn. Voor velen van hen zorgt hoofdpijn ervoor dat ze niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijks leven. Veel mensen weten echter niet dat er verschillende manieren zijn om hoofdpijn te verminderen of er helemaal vanaf te komen.

Een specialistische hoofdpijnmassage is er een van. Hierbij wordt een speciale techniek gebruikt om spieren, aanhechtingen en drukpunten in schouder, nek, hoofd en gezicht te masseren. Er wordt specifiek aandacht gegeven aan spieren en wervels die niet optimaal functioneren of mogelijk overbelast zijn in de rug, nek en schouders. Ook krijgen de aangezichtsspieren bij de hoofdpijnmassage alle aandacht.

Onze praktijk biedt u deze specialistische massage die hoofdpijnklachten kan verlichten of zelfs compleet kan wegnemen. Een regelmatige hoofdpijnmassage heeft daarnaast ook vaak een positief effect op het voorkomen van hoofdpijn. De behandeling is prettig om te ontvangen.

Tarief: € 49,50 / 60 minuten.