Massage helpt bij afvallen

Massage helpt bij afvallen

Inmiddels weten we allemaal dat de combinatie van beweging en gezond eten de sleutel tot een gezond gewicht is. Als je aan het afvallen bent is alle hulp natuurlijk welkom. De beste manier om blijvend gewicht te verliezen is om het langzaam aan te doen. Wist je dat massage je je op verschillende manieren kan helpen bij het verliezen van je kilo’s?

Massage bevordert de afvoer van afvalstoffen
Door massage wordt de afvoer van allerlei afvalstoffen gestimuleerd. De doorbloeding van je huid wordt gestimuleerd waardoor die er stralender uit gaan zien. Ook kan regelmatige massage cellulitis aanzienlijk verminderen. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt de huid strakker, gladder en slanker.

Massage helpt je ontspannen
Massage verlaagt je stressniveau en zorgt ervoor dat je zelfverzekerder en gezonder voelt. Als je lekkerder in je vel zit, maak je betere keuzes. Je voelt je sterker en relaxed, waardoor je beter bestand bent tegen allerlei verleidingen.

Massage zorgt ervoor dat je beter slaapt
Als je je regelmatig laat masseren is slaap je beter en dieper. Als je slaapt herstellen je lichaam en je geest van alle activiteiten van de dag. Voldoende slaap is niet alleen nodig om je evenwichtig en energiek te voelen, het is ook zeer belangrijk voor je gewicht. Te weinig slapen stimuleert hormonen die zorgen voor eetlust.

Ben jij dus aan het afvallen en kun je wel wat ondersteuning gebruiken ? Aarzel dan niet om een afspraak te maken. We staan voor je klaar!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email