Wat kun je verwachten als je voor de eerste keer gemasseerd wordt ?

Wat kun je verwachten als je voor de eerste keer gemasseerd wordt ?

Veel mensen zijn een beetje huiverig voor hun eerste massage, dat is helemaal niet nodig. Bij Massagestudio Soest willen we dat je je comfortabel voelt. Dat is immers één van de belangrijkste doelen van massage dus het toevoegen van spanning aan de ervaring is het laatste wat we willen ! Als je weet wat je kunt verwachten bij je eerste massage kun je beter ontspannen en genieten van de ervaring. Daarom hebben we even alle aspecten van een massageafspraak op een rij gezet.

Intake
We beginnen altijd met een gesprek over je gezondheid, conditie, klachten, eventuele contra-indicaties en je wensen. Het gesprek is ook bedoeld om je op uw gemak te stellen en om informatie te geven over de effecten van de massage.
Vervolgens verlaat ik even de ruimte en mag je je uitkleden. Je mag bij alle massages je onderbroek aanhouden. Ik vertel je hoe je op de massagetafel mag komen liggen, ik dek je meteen af met warme handdoeken en zorg dat je prettig ligt.

De massage zelf
Je zult gedurende de behandeling toegedekt zijn met een handdoek. Alleen het lichaamsdeel dat op dat moment gemasseerd wordt zal ontbloot worden – de rest blijft toegedekt zodat je lekker warm blijft. Tijdens de massage probeer ik je zoveel mogelijk te laten genieten van de stilte, waardoor je lekker ontspant. Je hoeft dus niet te praten maar het mag wel. Er zijn trouwens veel cliënten die zo ontspannen zijn dat ze gemakkelijk wegdutten tijdens de massage. Ook dat is prima, natuurlijk. Wil je liever een ontspannend achtergrond muziekje? Ook dat kan.
Als op enig moment tijdens de sessie, een techniek of een massagegreep ongemakkelijk voelt, laat het dan meteen weten.

Na de massage
Na afloop van de massage kun je gewoon nog even rustig blijven liggen en langzaam weer bij komen. Vervolgens maak ik met een handdoek je lichaam zoveel mogelijk olie vrij en verlaat ik even de ruimte zodat je je op je gemak kunt aankleden. Zorg dat je na de massage veel water of kruidenthee drinkt zodat je lichaam de afvalstoffen efficiënt kan afvoeren.

Klaar voor je eerste massage?

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email